•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium
muziek

Zangles

Proefles voor Zangles

Wil jij beter leren zingen? Schrijf je dan in voor zangles bij Scala in de regio Meppel, Hoogeveen en Steenwijk. Wij bieden een gratis proefles, jaarcursussen vanaf € 12,50 per les, kennismakingslessen en knipkaarten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Met de docent overleg je je lesdag, lestijd en dichtstbijzijnde leslocatie in de gemeente Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland, De Wolden of Westerveld. Nog niet helemaal zeker of zangles iets voor jou is? Maak dan gebruik van onze gratis proefles!

Zijn de kosten voor zangles een probleem, kijk dan of je voor subsidie of korting in aanmerking komt.

Waarom kiezen voor zangles?

Er zijn zoveel redenen om naar zangles te gaan. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Houd je van zingen, maar lukken bepaalde lange, hoge of juist lage noten niet? Zing je thuis de longen uit je lijf, maar durf je niet voor anderen te zingen? Zit je op musical, in een koor of in een band en wil je graag eens wat persoonlijke tips om beter te worden? Heb je een druk leven met een overvolle agenda, maar kriebelt het al jaren om toch eens op een ontspannen manier iets met zingen te gaan doen? Allemaal redenen om op zangles te gaan!

Zangles voor kinderen en jongeren tot 18 jaar

Bij Scala bieden wij zangles voor iedereen. Wanneer kun je beginnen met zangles? Dat verschilt per persoon. Ben je jonger dan 12 jaar, dan is het handig om eerst een proefles af te spreken om te overleggen of je kunt starten..

Zangles bij Scala

Volg je zangles bij Scala, dan krijg je les van een professionele en enthousiaste zangcoach die jou alle geheimen van de stem leert. De lessen zijn altijd individueel, om ze zo goed mogelijk aan de persoonlijke behoeftes van de leerling aan te passen. In overleg met de docent is het ook mogelijk om je samen met iemand anders op te geven voor zangles. Als je dat leuk vindt bieden wij ook de mogelijkheid om mee te doen aan voorstellingen of op te treden in een koor of een band. Hoe leuk is dat?

Lesvormen en tarieven

Woon je in de gemeente Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland, Westerveld of De Wolden? Klik hier >
Woon je elders? Klik hier >

Docenten Leeftijden
Andrea Schuttevaer , Linda Molenkamp 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 en ouder