muziek

Zang

Proefles voor Zang

Er zijn zoveel redenen om naar zangles te gaan. Het maakt niet uit hoe jong of oud je bent. Houd je van zingen, maar lukken bepaalde lange, hoge of juist lage noten niet? Zing je thuis de longen uit je lijf, maar durf je niet voor anderen te zingen? Zit je op musical, in een koor of in een band en wil je graag eens wat persoonlijke tips? Heb je een druk leven met een overvolle agenda, maar kriebelt het al jaren om toch eens iets met zingen te gaan doen? Allemaal redenen om op zangles te gaan, dus kom langs voor een proefles!

De lessen zijn altijd individueel, om de les zo goed mogelijk aan de persoonlijke behoeftes van de leerling aan te passen. In overleg met de docent is het ook mogelijk om je samen met iemand op te geven voor zangles. Er is in principe geen minimum leeftijd, maar ben je jonger dan 12 jaar, dan is het verstandig eerst een proefles te nemen om te overleggen of je oud genoeg bent.

Lesvormen en -tarieven tot 18 jaar
Kies de gemeente waarin je woont: Meppel, Hoogeveen, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland

Woon je in een andere gemeente of ben je 18 jaar of ouder, dan verwijzen wij je naar Scala Muziek Collectief (Staphorst, Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Meppel, Westerveld, De Wolden en Steenwijkerland) en Docenten Collectief Muziek (Hoogeveen en omgeving).

Docenten Leeftijden
Andrea Schuttevaer , Linda Molenkamp 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18