muziek

Waldhoorn

Proefles voor Waldhoorn

De Waldhoorn, vaak alleen “hoorn” genoemd, is een instrument dat al heel lang belangrijke functies vervult in diverse orkesten, ensembles of solistisch. Het is een koperblaasinstrument met een prachtige volle klank en een indrukwekkend uiterlijk. Meters koperen buizen opgerold tot een compact geheel en voorzien van ventielen. Voor kinderen zijn er ook kleinere instrumenten om op te beginnen.

Ben je lid van één van de muziekverenigingen in ons werkgebied waar wij mee samenwerken? Dan kun je de landelijk erkende opleiding HaFaBra (harmonie, fanfare, brassband) en slagwerkensembles volgen. Deze opleiding biedt je leuke voordelen en je legt theorie- en praktijkexamens af. Je krijgt bij ons les op één van de instrumenten en als je er klaar voor bent, speel je mee in het (beginners)orkest.

Lesvormen en -tarieven tot 18 jaar
Kies de gemeente waarin je woont: Meppel, Hoogeveen, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland

Woon je in een andere gemeente of ben je 18 jaar of ouder, dan verwijzen wij je naar Scala Muziek Collectief (Staphorst, Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Meppel, Westerveld, De Wolden en Steenwijkerland) en Docenten Collectief Muziek (Hoogeveen en omgeving).

Docenten Leeftijden
Martin Oosterwijk , Nico Karel 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18