muziek

Klarinet

Proefles voor Klarinet

Op zoek naar een veelzijdig blaasinstrument met een prachtige klank? Denk dan eens aan de klarinet! Wie klarinet leert spelen zal kennis maken met veel verschillende stijlen. Van klassiek tot de laatste pophits, van klezmer tot jazz. Samenspel is een erg belangrijk onderdeel van je muzieklessen. In de les kan dit met bijvoorbeeld een cd of met pianobegeleiding, maar natuurlijk ook met andere leerlingen. Verder zal er ook aandacht zijn voor meer informatie over verschillende muziekstijlen, geschiedenis en theorie, maar ook voor meer praktische zaken als het onderhoud van je instrument. Ook zullen de gewone lessen af en toe worden aangevuld met een luisterles, om meer te leren over muziek en natuurlijk de klarinet in het bijzonder! Lessen zijn mogelijk voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar en volwassenen, zowel voor beginners als gevorderde leerlingen.

Ben je lid van één van de muziekverenigingen in ons werkgebied waar wij mee samenwerken? Dan kun je de landelijk erkende opleiding HaFaBra (harmonie, fanfare, brassband) en slagwerkensembles volgen. Deze opleiding biedt je leuke voordelen en je legt theorie- en praktijkexamens af. Je krijgt bij ons les op één van de instrumenten en als je er klaar voor bent, speel je mee in het (beginners)orkest.

Lesvormen en -tarieven tot 18 jaar
Kies de gemeente waarin je woont: Meppel, Hoogeveen, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland

Woon je in een andere gemeente of ben je 18 jaar of ouder, dan verwijzen wij je naar Scala Muziek Collectief (Staphorst, Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Meppel, Westerveld, De Wolden en Steenwijkerland) en Docenten Collectief Muziek (Hoogeveen en omgeving).

Docenten Leeftijden
Liesbeth Klok , Eberdine van Breemen 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18