•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium
muziek

Tubales

Proefles voor Tubales

Wil jij (bas)tuba leren spelen, schrijf je dan in voor tubales bij Scala. Wij bieden een gratis proefles, jaarcursussen vanaf € 10,50 per les, kennismakingslessen en knipkaarten. Je kunt op elk gewenst moment beginnen. Met je docent overleg je je lesdag, lestijd en dichtstbijzijnde leslocatie in de gemeente Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland, De Wolden of Westerveld.

Zijn de kosten voor tubales een probleem, kijk dan of je voor subsidie of korting in aanmerking komt.

De bastuba, door veel mensen eenvoudigweg “tuba” genoemd is een opvallende verschijning. Hij is het grootste blaasinstrument in het orkest. Je vindt de bastuba terug in zowel blaas- als symfonieorkesten, het repertoire is heel breed. Wie denkt dat je als tubaspeler alleen lage begeleidingspartijen zit te blazen heeft het mis: Er zijn voor bastuba ook prachtige solowerken geschreven.

Ben je lid van één van de muziekverenigingen in ons werkgebied waar wij mee samenwerken? Dan kun je de landelijk erkende opleiding HaFaBra (harmonie, fanfare, brassband) en slagwerkensembles volgen. Deze opleiding biedt je leuke voordelen en je legt theorie- en praktijkexamens af. Je krijgt bij ons les op één van de instrumenten en als je er klaar voor bent, speel je mee in het (beginners)orkest.

Lesvormen en tarieven

Woon je in de gemeente Meppel, Hoogeveen, Steenwijkerland, Westerveld of De Wolden? Klik hier >
Woon je elders? Klik hier >

Docenten Leeftijden
6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 en ouder