muziek

Bastuba

Proefles voor Bastuba

De bastuba, door veel mensen eenvoudigweg “tuba” genoemd is een opvallende verschijning. Hij is het grootste blaasinstrument in het orkest. Je vindt de bastuba terug in zowel blaas- als symfonieorkesten, het repertoire is heel breed. Wie denkt dat je als tubaspeler alleen lage begeleidingspartijen zit te blazen heeft het mis: Er zijn voor bastuba ook prachtige solowerken geschreven.

Ben je lid van één van de muziekverenigingen in ons werkgebied waar wij mee samenwerken? Dan kun je de landelijk erkende opleiding HaFaBra (harmonie, fanfare, brassband) en slagwerkensembles volgen. Deze opleiding biedt je leuke voordelen en je legt theorie- en praktijkexamens af. Je krijgt bij ons les op één van de instrumenten en als je er klaar voor bent, speel je mee in het (beginners)orkest.

Lesvormen en -tarieven tot 18 jaar
Kies de gemeente waarin je woont: Meppel, Hoogeveen, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland

Woon je in een andere gemeente of ben je 18 jaar of ouder, dan verwijzen wij je naar Scala Muziek Collectief (Staphorst, Emmen, Coevorden, Borger-Odoorn, Meppel, Westerveld, De Wolden en Steenwijkerland) en Docenten Collectief Muziek (Hoogeveen en omgeving).

Docenten Leeftijden
6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18