•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium
muziek

Arrangeren: Muziek op maat

Ben jij (amateur)muzikant of dirigent en wil je bestaande muziek op maat maken voor jouw band, koor, orkest of ensemble? Je lievelingssymfonie of dat nummer uit de top-40 op noten zetten voor jouw groep? Niemand die jou beter kan helpen dan onze Henri Gerrits in de cursus arrangeren! Henri is, naast musicus, ook componist en arrangeur en schrijft o.a. voor: The Millennium Jazz Orchestra, Noordpool orkest, The Holland Big Band, The Stageband, Marinierskapel, George Duke, Jan Akkerman, Humphrey Campbell, Tony Lakatos, Peter Guidi, Soesja Citroen, Anton Goudsmit, Eric Vloeimans, Loet van der Lee en andere Nederlandse artiesten. Hij is dus de aangewezen persoon om jou op weg te helpen.
In 7/8 lessen van 2 uur ga je één of meerdere stukken die je zelf kiest arrangeren voor de bezetting die jij wilt.
Ieder werkt op zijn of haar eigen niveau, maar enige muzikale voorkennis is een pré. Het is handig als je iets weet van muziektheorie en akkoorden en als je kunt lezen in de G- en het liefst ook de F-sleutel.
Een muzieknotatieprogramma is prettig, maar je mag ook met papier en potlood werken. Voor je het weet speelt jouw bezetting jouw arrangement!

NB. bij meer dan 6 deelnemers wordt de serie uitgebreid met een les.

Locatie: Scala Meppel (CCM De Plataan)
Lesdag: zaterdag, 9.30-11.30 uur
Startdatum: 14 januari 2023
Aantal lessen: 7/8
Cursusprijs: € 299,-

 

Docenten Leeftijden
Henri Gerrits 16, 17, 18, 19, 20, 21 en ouder
Arrangeren: Muziek op maat
Arrangeren: Muziek op maat

Bekijk hier je tarief en schrijf je in:
Kies een van de mogelijkheden.