Meer nieuws

Scala viert kerst met online voorstellingen

Scala viert kerst met online voorstellingen

Dit jaar geen kerstconcerten en -voorstellingen met live publiek. Maar natuurlijk laten we ons in de decembermaand wel zien en horen. Dat doen we online. Dus iedereen kan thuis genieten van leerlingen, docenten, solisten en ensembles van Scala die je meevoeren in winterse en feestelijke sferen. Hieronder vind je de filmpjes en linkjes naar de opnames.

Scala’s Xmas Streaming Hoogeveen 
Kerstconcert muziekleerlingen en -docenten in Theater De Tamboer op zaterdag 12 december om 19.30 uur:

Scala’ Christmas & Disney Sing-A-Long
Meer dan 2400 kinderen van 40 basisscholen zongen op maandag 14 december mee met de vrolijke en swingende Sing-A-Long in kerstsferen door leden van Scala Musical Groep Hoogeveen:

Kerst Musical Concert Hoogeveen

Bekijk het Kerst Musical Concert deel 1
Bekijk het Kerst Musical Concert deel 2

Trailer:

Scala’s Xmas Online
Met onze muziekleerlingen, docenten, solisten en ensembles maakten we online kerstconcerten vol prachtige decembermuziek. De muzikale optredens worden afgewisseld met fragmenten uit de Scala dansfilm De Notenkraker en omlijst met kunstwerken die gemaakt zijn door de leerlingen beeldend van Marjelle, Lotte en Su. Scala’s Xmas 2020 Online is mede mogelijk gemaakt door Rotary Meppel.

Dansfilm De Notenkraker Meppel en Steenwijk
Hieronder kun je de prachtige trailer zien voor een impressie. De link naar de complete film is vrijdag 18 december verzonden naar de leerlingen van Claudia Damman en Lindy Kaper in Meppel en Steenwijk. Lees meer over de film >

Scala Hoogeveen Virtual Choir
De zangeleerlingen van Linda Molenkamp zingen Let it snow.