•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium

Muziekschool Meppel

Op zoek naar een goede muziekschool in Meppel? Kom naar Scala! Onze professionele docenten staan te trappelen om hun passie voor muziek te delen met jou. Van zangles tot piano- en gitaarles en van harples tot tubales, wij hebben elk instrument even lief. Bekijk ons lesaanbod en schrijf je in voor een gratis proefles!

Muziekschool voor jong en oud

Je kunt op iedere leeftijd beginnen met muziek maken. Hoe jong of oud je ook bent, bij ons is iedereen welkom! Zo kunnen peuters vanaf 2 jaar al meedoen aan onze peutermuziekles. Voor kinderen van de basisschool bieden we muziekles aan waarin je kennis kunt maken met een grote variatie aan instrumenten, zoals accordeon, piano, viool, cello en nog veel meer. Ben je ouder dan 18 jaar? Ook voor volwassenen is er bij Scala genoeg te doen! Wij koppelen jou aan de juiste muziekdocent of cursus! Wat dacht je bijvoorbeeld van djembéles of meespelen in één van onze ensembles of bands?

Soorten muziekles

De lessen op onze muziekschool in Meppel zijn onder te verdelen in een aantal categorieën:

Speel mee in een band of orkest

Als je hard werkt, wil je je ook laten horen! Daarom kun je bij onze muziekschool in Meppel ook meespelen in orkesten, koren, combo’s en popbands, óf solo schitteren op het podium. Wij bieden je kansen om op te treden in eindvoorstellingen, concerten en andere producties.

Schrijf je in voor een gratis proefles

Bij de muziekschool van Scala kun je in Meppel op elk moment beginnen met jouw muziekles naar keuze. Je kunt kiezen voor een jaarcursus met wekelijkse lessen van 15, 20 of 30 minuten, 6 kennismakingslessen of een knipkaart voor 10 lessen van 20 of 30 minuten.

Nog niet helemaal zeker van je keuze? Schrijf je dan in bij Scala voor een gratis proefles. Financiële ondersteuning nodig? Check dan onze subsidie- en kortingsmogelijkheden.