•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium

PM O’Sullivan

Theater maken, acteren, musiceren, componeren, theatertechniek en eigenlijk alles wat met podiumkunsten te maken heeft is mijn passie. Iets wat ik van mijn beide ouders heb geërfd en die ik graag wil doorgeven.

Muziek is voor mij een soort oertaal. De perfecte taal om gevoel te uiten. De sprookjesachtige nostalgie van Joe Hisaishi’s Merry-go-round of life of Penderecki’s Threnody for the Victims of Hiroshima, iedereen voelt wat er bedoelt wordt. Niet voor niets zit er muziek onder bijna alles op TV.

Theater ligt heel dichtbij muziek. Denk aan een langzaam tempo van een liedje of het tempo van een opa achter een rollator. Een verdrietige melodie en een opa die zijn kind verteld dat de hamster dood is. Een orkest dat vol volume speelt en een kind dat woedend aan opa verteld dat hij had moeten uitkijken waar hij met zijn rollator reed.

Het is net magie als je weet hoe deze krachten werken en ze bewust kan toepassen op de wereld om je heen. Zo leuk!

Voor meer van mijn werk kijk op www.pmtm.nl

Nog een antwoord op een vraag die me vaak gesteld wordt. Ik ben half Ier en mijn naam wordt uitgesproken in het Engels als Pie-emm. Dit staat voor Peter Maurits.

PM geeft les in de volgende vakken:

  • Toneel