•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium

Monique Kok

“Vind jij de klank van de dwarsfluit ook zo mooi, en wil je graag op les? Dat kan! Je bent van harte welkom, of je nu beginnend of (ver-)gevorderd bent. Of je nu 5, 15 of 75 jaar bent, je bent nooit te oud om dwarsfluit te spelen. Dwarsfluit is een veelzijdig instrument. Klassieke muziek, jazz of popmuziek, je kunt het allemaal spelen.
Bij Scala kun je vrijblijvend komen kijken en proberen. Als je een gratis proefles aanvraagt kunnen we samen kijken of de dwarsfluit het instrument is waar je verder mee wilt.

Na de proefles gaan we echt beginnen. We werken aan een mooie klank en de techniek van het fluitspelen. Je krijgt les op je eigen niveau, met methodes die bij jou passen. Om te kunnen starten met de lessen is basiskennis (onder andere noten kunnen lezen) niet nodig, dat leer je vanzelf.
Je kunt alleen les hebben of in een groepje. Samenspelen doen we  hoe dan ook regelmatig! Met medefluitisten of in een band/-ensemble met andere instrumenten. Er zijn meerdere keren per jaar voorspeelmomenten en concerten waar je aan kunt deelnemen.

Wil je examens doen en diploma’s? Het halen van Harfa- of graadexamens behoort tot de mogelijkheid, ik kan je daarin opleiden.

Als je een fluit wilt kopen kan ik je adviseren. Voor kleine kinderen is er een kinderfluit. Deze is kleiner en lichter dan de “gewone”dwarsfluit.  Deze fluiten zijn te huur bij Scala.

Ben je nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak! Ik geef les in Hoogeveen, Zuidwolde, Dwingeloo, Nieuweroord en Nieuwlande.”

 

 

Monique geeft les in de volgende vakken:

  • Dwarsfluit
  • Muziek ABC