•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium

Isabelle Gouder de Beauregard

“Plezier, vooruitgang en uitdaging zijn drie aspecten die ik erg belangrijk vind bij het lesgeven.
Plezier staat natuurlijk voorop! Zowel kinderen als volwassenen beleven enorm veel plezier aan het zelf muziek kunnen maken. De cello is een fantastisch instrument met een prachtige diepe klank, die zowel solo als in samenspel goed tot zijn recht komt.
Plezier in het cellospelen houd je onder andere als er vooruitgang is. Hoe meer regelmaat in de lessen en in het zelf oefenen, hoe sneller je beter gaat spelen.
Dan komen we direct bij de uitdaging, want hoe verder je komt des te hoger het niveau van de stukken die je speelt en dat kan dan weer gepaard gaan met meer concertjes!”

Isabelle heeft cello gestudeerd aan het conservatorium van Amsterdam, Essen en Zwolle. Tijdens haar studie begon ze al met lesgeven aan leerlingen van de Jong Talent Klas en vooropleiding van het conservatorium, later ook aan studenten van de vakopleiding.
Na haar studie begon ze haar eigen lespraktijk die is uitgegroeid tot een mooie grote klas bestaande uit allerlei verschillende niveaus en leeftijden.
Daarnaast geeft ze met plezier les aan leerlingen van Scala in Hoogeveen en Meppel.
Het lesgeven is een grote passie van Isabelle maar ze is ook nog zeer actief in het uitvoerende vak. Ze speelt in meerdere orkesten en ensembles waaronder het Orkest Van Het Oosten en de Nederlandse Bach Academie. Sinds kort is Isabelle een samenwerking begonnen met pianiste Eva van den Dool, zij spelen als duo op verschillende kamermuziek-en-concertpodia.

Isabelle geeft les in de volgende vakken:

  • Cello