•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium

Hanneke van Veen

“Ben je betoverd geraakt door de prachtige klank van de dwarsfluit en het uiterlijk van het mooie zilveren instrument? Dan ben je van harte welkom bij mij op dwarsfluitles! Of je nu (ver)gevorderd bent of nog moet beginnen.

Als je voor het eerst komt gaan we na het leren maken van een mooie toon op de fluit aan de slag met een op jou afgestemde methode. Zo krijgt elke leerling les op zijn eigen niveau en leer je spelenderwijs muziek maken. Ook het noten lezen gaat dan vanzelf. Je hoeft geen basiskennis te hebben. Je kunt in je eentje les krijgen of in een groepje maar samenspelen doen we sowieso regelmatig.  Tijdens de les met andere fluitleerlingen of samen met andere instrumentalisten. Een paar keer per jaar is er de gelegenheid op te treden en jezelf te laten horen. Bijvoorbeeld tijdens een voorspeelavond of een ander concert.

Wil je examen doen, bijvoorbeeld omdat je in een orkest speelt dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je opleiden voor een  Harfa-of graadsexamen. Van A t/m D.

Kortom: of je nu 5, 10 of 80 bent, van pop, jazz of klassiek houdt, alles kan en je bent nooit te oud om te leren dwarsfluiten.

Heel jonge leerlingen kunnen beginnen op een kinderfluit die lichter en kleiner is dan de gewone dwarsfluit. Zo’n fluit is te huur bij Scala. Vraag ernaar. Ben je geïnteresseerd vraag dan een gratis proefles aan!

Ik geef les in Meppel, Hoogeveen, Steenwijk en Nijeveen.”

Hanneke geeft les in de volgende vakken:

  • Dwarsfluit