•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium
Meer agenda

Gearchiveerd: Symfonica in D 2021: pop up orkest met koor in het Atlas Theater in Emmen

Gearchiveerd: Symfonica in D 2021: pop up orkest met koor in het Atlas Theater in Emmen

Op zaterdag 30 oktober gaat het doek op voor Symfonica in D in het Atlas Theater in Emmen: het grote pop up orkest met koor voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 21 jaar oud.  Om 10.00 uur starten de repetities in niveaugroepen en zangworkshops. Het concert begint om 16.00 uur.

Van samen musiceren is het afgelopen seizoen niet veel gekomen. Dus nu het wel weer kan organiseren ICO, Scala, De Kunstbeweging, particuliere muziekdocenten en K&C: Symfonica in D. Kinderen en jongeren die een muziekinstrument bespelen of van zingen houden kunnen meespelen in een groot projectorkest of meezingen in het projectkoor. Wie mee wil doen kan zich aanmelden via www.SymfonicainD.nl

Het doel is om de kinderen te laten ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Op het programma staan muziekstukken in het thema Taal, Toon en Teken, waaronder het lied ‘Zelfs dan’ van Martijje en het lied ‘Blauwbilgorgel’ van C. Buddingh.

Voor deelname aan het orkest is het fijn als de kinderen muzieklessen volgen, voor het projectkoor kan iedereen tot 21 jaar zich aanmelden. Deelnemers ontvangen bij aanmelding bladmuziek of songteksten, zodat ze zich alvast kunnen voorbereiden. Daarnaast vinden voorafgaand aan Symfonica in D voor de liefhebbers repetities plaats in Emmen, Hoogeveen en Assen.

Wanneer: 30/10/2021 van: 10:00 tot: 17:00 uur