•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium
Meer agenda

Scala’s Kerst Musical Jubileumconcert met Brigitte Heitzer – VERPLAATST NAAR 14.30 UUR

Scala’s Kerst Musical Jubileumconcert met Brigitte Heitzer – VERPLAATST NAAR 14.30 UUR

Let op: deze voorstelling is verplaatst van 20.00 uur naar 14.30 uur in verband de coronamaatregelen van de Rijksoverheid (De Tamboer moet om 17.00 uur sluiten). Heb je al kaarten gekocht, dan krijg je bericht van Theater De Tamboer.

Op zaterdag 18 december 2021 viert de Scala Musicalgroep Hoogeveen het 10-jarig jubileum van het jaarlijkse Kerst Musical Concert met twee concerten in de Passagezaal van Theater De Tamboer: het Kinder Kerst Musical Concert en het Kerst Musical Jubileumconcert 2021. Het belooft een prachtige dag te worden waarin veel kerstmuziek zal klinken.

Musicalklas 3 en de volwassenen van Musicalgroep Hoogeveen presenteren van 14.30 tot 16.30 uur het 10-jarig jubileumconcert. Een feestelijke avond met prachtige kerst- en wintermuziek in een sfeervolle entourage en…  speciale gasten.

Projectkoor oud-leden Musicalklas 4
Dertig oud-leden van Musicalklas 4 vormen een projectkoor! Veel van hen zongen, dansten en acteerden meerdere jaren bij onze Musicalgroep en zijn inmiddels uitgewaaierd over heel Nederland. Wij zijn ontzettend blij dat ze zich in grote getale hebben aangemeld voor dit jubileumconcert en kijken er naar uit om ze te zien en te horen.

Brigitte Heitzer
Een ander hoogtepunt deze avond is de medewerking van de Nederlandse musicalster Brigitte Heitzer. Brigitte is in Nederland bekend geworden door haar winst van het tv-programma Op zoek naar Evita. Ze was de afgelopen jaren te zien in tal van bekende grote Nederlandse musicalproducties waaronder Miss Saigon, The Full Monty, Nonsens en Petticoat. Momenteel speelt Brigitte de hoofdrol van Diana in de musical Diana & Zonen. Ze was eerder onze gast als workshopdocente en als soliste bij het 5-jarig jubileum van ons Kerst Musical Concert in 2016.

Entree
Kinder Kerst Musical Concert             € 7,50 inclusief reserveringskosten
Kerst Musical Jubileumconcert          € 14,-  inclusief pauzedrankje en reserveringskosten
Passe-partout voor beide concerten  € 15,-  inclusief pauzedrankje (avond) en reserveringskosten

Kaarten zijn te koop bij De Tamboer >

Coronamaatregelen
Theater De Tamboer volgt de actueel geldende richtlijnen vanuit de Nederlandse overheid en het RIVM. Lees meer >

Wanneer: 18/12/2021 van: 20:00 tot: 22:15 uur