•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium
Meer agenda

Musicals & Christmas in concert

Musicals & Christmas in concert

Op zaterdag 17 december a.s. geven de leden van de Musicalgroep Hoogeveen voor de 11-de keer hun jaarlijkse kerstmusicalconcert.
’s Avonds om 20.00 uur begint het concert door de volwassengroep en de jongeren van Musicalklas 3.
Onder de titel ‘Musicals & Christmas in Concert’ brengen zij een mooi programma van musicalliederen uit o.a. de musicals Aïda, The Lion King, Sweet Charity en Waitress en kerstliederen in allerlei sferen.
Als rode draad zien we John de Boer, een scriptschrijver die worstelt met zijn deadline van een nieuwe theaterproductie. Thuis is het hem veel te druk en kan hij zich niet concentreren en dus besluit hij een rustig plekje te zoeken bij koffiehuis Koffie bij Nicole. De rust en de ontmoetingen daar geven hem hopelijk de inspiratie om zijn script af te krijgen.
Tijdens het avondconcert worden de liederen begeleidt door een 11-man koppig combo bestaande uit docenten en talentvolle leerlingen van Scala Centrum voor de Kunsten.

Er bestaat de mogelijkheid om losse kaarten te kopen voor het middag- of het avondconcert maar ook is een passe-partout beschikbaar voor beide concerten.
Kaarten via de website van De Tamboer.
Pauzedrankje en reserveringskosten zitten bij de prijs in.

Wanneer: 17/12/2022 van: 20:00 tot: uur