•   Gratis proefles
  •   Professionele vakdocenten
  •   Dichtbij huis
  •   Schitteren op het podium

Suzan Wenke

Liesbeth van Binsbergen

Bernadette Berends

Al van jongs af aan kan ik mij niet anders herinneren dan dat ik altijd bezig was met muziek maken en tekenen en schilderen. Wat er uiteindelijk toe leidde dat ik na de PABO bij Artez ben gaan studeren.

Muziek
Ik ben begonnen in het klein, tot ik de kans kreeg om saxofoon te gaan spelen, wat ik ook nu nog met heel veel plezier doe, samen met lesgeven en dirigeren. Wat mij altijd al heeft aangesproken is dat je soms met een paar tonen al snel iets herkenbaars kunt spelen. En elke keer kun je weer een stapje verder leren, waardoor je jezelf weer kunt verbeteren en je weer nieuwe uitdagingen aan kunt gaan. Zo fijn is het om nieuwe leerlingen hiermee op weg te helpen, in een (jeugd)orkest, dan wel bij individuele lessen of in de klas waar kinderen kennis maken met muziek maken.

Beeldend
Een kwaststreek op een blanco papier, eigenlijk nog helemaal niks, maar samen met een 2e en 3e wordt het toch al snel steeds meer. Door steeds weer te kijken en steeds weer een stapje verder te zetten kun je een compleet schilderij maken, of misschien wel een hele serie. Ik help je graag op weg om te ontdekken wat jij allemaal kunt.

Op Facebook kun je mijn werk bekijken.

 

Su Kroker

Lotte van der Kemp

“In het atelier bij Scala ga je iedere week zelf aan de slag met je eigen werk. Je leert verschillende technieken en gebruikt materialen waar je misschien nog nooit aan gedacht hebt. Wat het belangrijkst is dat je iedere week JOUW werkstuk maakt. Graag zelfs! Want hoe meer plezier je hebt in het werken in het atelier, hoe mooier jouw gemaakte werk wordt!

Het is van belang dat je graag creatief bezig bent en ervoor open staat nieuwe dingen te leren en te proberen. Ik vind het van groot belang dat we samen leren en er een leuke cursus van maken. Naar elkaars werk kijken, er over praten en natuurlijk ook soms gewoon even over school kletsen, zorgt voor een gezellige en veilige sfeer.”

Marjelle Barneveld

Margo van der Molen

Margo van der Molen

Als docent keramiek, voel ik me helemaal in mijn element bij Scala.
Ik vind het geweldig om mijn passie voor klei in de lessen te gebruiken om leerlingen te inspireren.
Het aanleren van verschillende technieken die nodig zijn om met klei te werken, gebruik ik als basis vanwaaruit je zelf met jouw eigen ideeën aan de gang kunt gaan.
Voor iedereen valt er wat te leren of je kunt ook gewoon lekker bezig zijn. Ik laat je in je waarde en stimuleer onderlinge samenwerking en uitwisseling.
En natuurlijk sta ik ook open voor jullie inbreng. Zo wordt vast iedereen “blij met klei”.